Bouwkunde

Wij leveren op maat gezaagd en geschaafd hout en plaatmateriaal rechtstreeks op elke werf.

Hout – Bois van Steenberge is een vertrouwde partner van de bouwkunde. Sinds 1903 bevoorraden wij tal van werven in België en de rest van Europa.

Dankzij onze decennialange ervaring, ruime voorraden en snelle levertermijnen dragen wij bij tot een vlotte werf. Bovendien garanderen wij naaldhout en plaatmateriaal van een onberispelijke kwaliteit mét een scherpe prijs-kwaliteitverhouding.

Daarnaast spelen wij steeds in op de specifieke noden van de bouwkunde. Dit zowel op vlak van het hout en plaatmateriaal – op maat gezaagd of geschaafd en gekort op de juiste lengte – als op vlak van werfleveringen. Wij beleveren namelijk de werven met kleine of grote vrachtwagens, afhankelijk van de bereikbaarheid, inclusief kooiaap en/of kraan. Ook zijn leveringen van kleinere hoeveelheden – in de laatste fase van een werf – perfect mogelijk.

Van bekistingshout en structurele panelen tot gemodificeerd hout , I-liggers en spaanplaten, Hout – Bois van Steenberge heeft een ruim gamma aan hout en plaatmateriaal voor de bouwkunde.

Ontdek ons volledige aanbod
Bouwkunde